Focus, op jouw bedrijf

Geplaatst op door

Focus, op jouw bedrijf!

 Locatie           Roden (Dr)

Duur               4 avonden

Lestijden        19.00 uur tot 21.30 uur

Kosten           € 275,–, excl. BTW
(Oud-)deelnemers aan onze opleidingen betalen € 225,-–, excl. BTW.

Startdatum      voorjaar 2018

Tijdens de cursus ‘Focus, op jouw bedrijf!’ neem je jezelf en je bedrijf onder de loep.
In 4 avonden werk je toe naar een helder doel voor je bedrijf en krijg je frisse energie om succesvol aan de slag te gaan.

Je werkt al enige tijd als Image Professional en je hebt de behoefte om met je bedrijf een duidelijke koers te varen of je bent net klaar met de opleiding en je wilt met je nieuwe kennis een bedrijf op starten.

Herken je deze gedachten?

  • Ik wil voor mezelf beginnen, maar waar en hoe begin ik? Voor hoeveel uren, wat voor tarief ga ik vragen? Houd ik mijn baan ernaast of ga ik fulltime voor zelfstandig ondernemer? Hoe combineer ik dit dan met mijn gezin?
  • Ik wil het geleerde in mijn bestaande baan integreren, maar hoe ga ik dit aanpakken? Wat en wie heb ik daarvoor nodig? Waarover ga ik in contact met mijn leidinggevende?
  • Ik ben al een tijdje zelfstandig ondernemer, maar doe van alles. Ik wil me meer focussen op wat ik écht wil. Wie is mijn ideale klant, wat wil ik bieden en wat wil ik níet meer.

We beginnen bij het begin en dat ben jij zelf. Hoe ziet de situatie er nu uit, wat kun je al, wat wil je graag en wat zijn de mogelijkheden. Van hieruit maken we jouw doel zo helder mogelijk, zodat je weet waar je naar toe werkt en welke stappen je daarvoor gaat zetten.

Tijdens de cursus worden vragen gesteld, krijg je opdrachten en praktische handvatten die ervoor zorgen dat jij vindt wat bij jou past. We maken samen een stap naar jouw authenticiteit. Je gaat aan de slag binnen een club mensen die allemaal Image Professional zijn en op zoek zijn naar Focus. Zo kun je ideeën uitwisselen, hoef je het niet allemaal alleen te bedenken en kun je wellicht samenwerken.

De cursus ‘Focus, op jouw bedrijf!’ wordt gegeven door Karlijn Buist van Kiekjezelf.

Mail voor nadere info of om je aan te melden naar info@kiekjezelf.nl